Hoofdmenu
Karikaturen
   Home
    Bestel je karikatuur!
    Fotohulp
    Voorbeelden
    Wie zijn wij?
    Veel gestelde vragen

 Contact
    Vragen of opmerkingen?
Vragen of opmerkingen?
Mail ons!

Kijk hieronder wat je allemaal met onze karikaturen kunt doen: Reacties
Karikaturen
   "Goedemiddag, Wij hebben de karikatuur vanmorgen ontvangen, waarvoor hartelijk dank! Deze karikatuur is zeer geslaagd en zal zeker bij de ontvanger in de smaak vallen."
  Met vriendelijke groet,
   Eco2CleanB.V.


"Beste,
Ik dank u voor de snelle reactie. Het is een prachtig resultaat !!! echt chapeau !!!
  Met vriendelijke groeten,
  Kim van de Velde en familie


"De karikatuur is super!! Wij zijn er echt heel blij mee, en onthouden dit voor een eventueel volgend origineel kado."
  Hartelijke groet van Renske

"Wij hebben uw karikatuur in goede orde mogen ontvangen, wij vinden hem super en denken onze vriendin hiermee een groot plezier te doen as. zaterdag.
Bedankt en groeten uit Kerkdriel !!"
   Dorine van Asselt

"Ik heb de karikatuur ontvangen. Heel erg leuk, ben er blij mee :) Dank je wel!!!"
  Bianca Valks

"Heel erg bedankt, de karikatuur is prachtig!
Roel zal blij verrast zijn a.s. zaterdag!"

  Met vriendelijke groet,
  Angelique Andringa


"Hallo,
Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hartelijk bedankt, ze zal in haar nopjes zijn ermee!!!"

   groetjes,
   Ans Kooij

"Hallo,
Heel erg bedankt voor de karikatuur..Ik vind hem heel erg moooi..."

   Haydar Cakal

"Hallo allemaal,
Het resultaat is perfect, hartstikke mooi!!"

   Groeten
   Richlinde van Dijk


"Vindt hem hartstikke goed!! Leuk gedaan met..... eigenlijk alles."
   Manou

Recensie
Op de webwinkelsite van Ciao ontdekten we een recensie over onze site:

KARIKATUUR, WIE DURFT?!

Een review door moosje38 over karikaturenvanfoto.nl

Auteurs productevaluatie: karikaturenvanfoto.nl - gewaardeerd door moosje38

Voordelen: hand gemaakt en goedkoop!
Nadelen: ?
Aanbevelen aan potentiNle consumenten: Ja
5 Sterren

Volledige review:

INLEIDING:

Ongeveer een half jaar geleden zat ik weer eens te tobben over een origineel verjaardagscadeau voor mijn partner. Wat geef je nou iemand die niets weet te vragen en bijna alles al heeft? Waarschijnlijk een vraag die bij vele verjaardagen wel eens voor zal komen. Mijn oog viel plotseling op een advertentie over een karikatuur. Op zich leek me dat wel een leuk idee en na wat internetten kwam ik terecht op de site van karikaturenvanfoto.nl., een site die mij overigens gelijk al aansprak. Ik vond dit zelf een origineel en zeer persoonlijk cadeau!

BEDRIJF:

Karikaturenvanfoto.nl is een bedrijf in Amsterdam dat bestaat uit een groep enthousiaste karikaturisten en sneltekenaars. Zij hebben in de loop der jaren ervaring op gedaan in het binnen en buitenland. Tegenwoordig treden ze vaak op bij feesten en evenementen. Het bedrijf bestaat sinds 1997 en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste karikaturen collectief van Nederland. Mede dit laatste aspect gaf mij ook de doorslag om met dit bedrijf verder in zee te gaan

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Ik zal in het kort beschrijven wat er aan de karikatuur vooraf gaat. Aller eerst hoef je geen gebruik te maken van een account, iedereen kan dus zonder poespas bestellen via deze site.
Je begint met het zoeken van een duidelijke close up foto van de des betreffende persoon.
Ik had een foto uitgekozen waar mijn dochter ook op stond . Het is dan wel belangrijk om bij een foto met meerdere personen te vermelden om welke persoon het gaat. De instelling van het bedrijf is ,des te beter de foto des te beter de karikatuur wordt. Voor de eisen waaraan de foto moet voldoen verwijs ik je door naar de zeer kleurrijke en overzichtelijke website..! De foto verstuur je digitaal naar het betreffende e-mail adres samen met je gegevens.
Op het laatst (spreekt voor zich op de site) word je gevraagd een kort verhaaltje te schrijven over de desbetreffende persoon. Je kunt daarin bvb. Hobby's, sporten of andere belangrijke eigenschappen/wetenswaardigheden vermelden. Mijn verhaaltje was iets te uitgebreid en de tekenaar zelf kiest de eigenschappen er dan zelf uit die hij tot een geheel gaat verweken in de tekening. Bij mij werden er dus een paar kenmerken belicht (3 van de 6) de kenmerken moeten n.l ook passend zijn.

AFHANDELING:

Nadat je gegevens en foto's zijn verstuurd , kreeg ik gelijk al een ontvangst bevestiging van het bedrijf.
Er bestaat dan de mogelijkheid om via internetbankieren te betalen. Nadat ik het bedrag had gestort kreeg ik tot mijn grote verbazing al snel een mail waarin stond vermeld dat het artikel al verzonden was. Ik werd dus keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelde product en bovendien werden alle afspraken na gekomen die op de site vermeld staan. De volgende dag werd mijn bestelling keurig geleverd.

RESULTAAT:

Een prachtig, goed lijkend, handgemaakt kleuren portret van mijn partner. Ontzettend goed getekend en zo herkenbaar en lachwekkend tegelijk! Het resultaat overtrof mijn verwachtingen en de kenmerken die ik had beschreven waren mooi verwerkt tot een geheel. Het voetbal shirt van zijn favoriete club had hij aan, luierend in het zonnetje voor onze stacaravan (daar had ik ook een foto van opgestuurd) en natuurlijk met het bekende pilsje in zijn hand. Maar het aller knapste vond ik nog, het was hem gewoon 'ECHT'!
Heel knap om van een foto van iemand die je helemaal niet kent zo'n goed portret te maken.
Natuurlijk was ik net zo nieuwsgierig op de reactie(s) op dit unieke cadeau. 'Verbluffend', mijn vriend herkende zichzelf er helemaal in en was net zo sprakeloos als ik!

MENING / CONCLUSIE:

Het is niet voor niets dat ik die week daarop gelijk een nieuwe karikatuur had laten maken maar dit keer van mijn vader (voor vaderdag). Ik had er nu helemaal alle vertrouwen in en ben toen ook daarin weer niet teleurgesteld. Weer zijn alle afspraken goed nagekomen en duurde het vanaf de bestelling een dag totdat ik de tekening in huis had. De tekening is op een grappige manier neergezet en bovendien heel kleurrijk.
Een lijst maakt het geheel natuurlijk helemaal af maar die leveren ze bij dit bedrijf niet. Ik vind vooral de prijs zeer laag. Je hebt nog vele andere mogelijkheden waaronder groepskarikaturen. Voor een indicatie voor die mogelijkheden en prijzen verwijs ik je weer door naar de kleurrijke site. Bij ons hangt de tekening ingelijst aan de muur en iedereen die binnen komt moet lachen, een verdere uitleg van de tekening is overbodig, de tekening spreekt voor zich!!!!!!!

Ik kan het iedereen aanraden ! WIE DURFT!??????????
Copyright ) 2007-2017 Karikaturenvanfoto.nl. Alle rechten voorbehouden.